21
October

Kanstate: 18 luxe appartementen centrum Emmen

De Kanstate, 18 luxe appartementen in het centrum van Emmen, is gereed! Na ruim een jaar hard werken is de bouwondernemer klaar met de bouw van de Kanstate. Het gebouw is af en de groenaanleg zal het plaatje nog compleet maken. De Kanstate beschikt zowel over koop- als huurappartementen en bestaat eigenlijk, door de twee aparte entrees, uit 2 kleinschalige gebouwen. De eerste bewoners zijn er inmiddels ingetrokken. “Het is een statig en chique complex geworden, waar we veel positieve reacties op krijgen. Daar zijn wij uiterst trots op.” Aldus dhr. N. Fokma van PC Vastgoedontwikkeling BV uit Groningen, initiatiefnemer van dit project.

In het complex zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. De luxe en ruime koop- appartementen zijn 145 tot 165 m2 groot en hebben allen een buitenruimte op het zuiden, sommigen zelfs met een eigen terras van 80 m2. Daarvan is in Emmen geen vergelijkbaar aanbod.

Op dit moment kunt u met ons in gesprek gaan over de mogelijkheden uw huidige onverkochte woning ‘in te ruilen’ bij de aankoop van een

appartement. Voor informatie hierover, de beschikbaarheid en koop- en huurprijzen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande website of op tel. 0591-650 750. Tevens is er elke vrijdag open huis in het model appartement om zo de beste indruk van deze fraaie appartementen te krijgen. U bent dan van harte welkom van 10.00 tot 11.30 uur aan de Minister Kanstraat 12 te Emmen. Wij leiden u graag rond!

Koopprijs appartementen vanaf EUR 359.000,- v.o.n.

Voor meer informatie: www.jeltestenhoor.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *